Log in

Koninklijke Olvac

Op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 november 2021staat het populaire herfsvoetbalkampke opnieuw geprogrammeerd met Peter! 

Drie dagen voetbal en fun, onder zijn deskundige leiding.

Aarzel niet te lang. Dit kamp is snel volzet!

Info en inschrijven kan op: Twizzit 

We zoeken nog spelers om onze U11 en U13 ploegen verder te versterken! Dus ben je geboren in 2011 of 2009 en nog op zoek naar een toffe voetbalclub, aarzel dan niet langer en meld je aan via deze link

Je bent als nieuw lid pas speelgerechtigd als je met je eID bent gekoppeld aan de KBVB-databank. Je komt daarvoor met je eID (indien minderjarig een begeleider) langs bij het secretariaat, te vinden onder het terras op Mariënborgh. Geen koppeling = geen wedstijden of verzekering. Openingsuren:

 • Maandag 16 aug: 18h15 - 20h00
 • Woensdag 18 aug: 18h15 - 20h00
 • Maandag 30 aug: 18h15 - 19h30
 • Vanaf september: elke maandag van 18.15 - 19.15 uur.

Jullie hebben er lang op gewacht, maar eindelijk is het zover: vanaf 15 augustus 2021 gaan de trainingen weer van start!

In onderstaand overzicht vind je de planning voor de trainingen (tot en met de herfst).

Ter info: eventuele beker- en oefenwedstrijden kunnen vanaf september alleen op dinsdag ten laatste om 18u30 worden gespeeld. Helaas niet op woensdag na 17u (anders moeten we trainingen annuleren). Graag ook steeds vooraf contact opnemen met Tim Kennes en Jeffrey Verbeke met oog op het inplannen van die wedstrijden. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

RFBA app voetbal vlaanderen

De Koninklijke Belgische Voetbalbond, Voetbal Vlaanderen en ACFF lanceren de nieuwe RBFA-app, hét digitale voetbalportaal voor elke liefhebber van het Belgische voetbal. Via de nieuwe app zal iedereen ook opnieuw zijn favoriete amateur- of jeugdspeler op de voet kunnen volgen. Deze app vervangt dus de BBF app. Wel kan je met je bestaande BBF gebruikersnaam inloggen.  

Voor meer info kan je hier het volledige artikel lezen op de Voetbal Vlaanderen site, of ga rechtreeks naar de pagina om de app te downloaden.

 

Voor het seizoen 2021-2022 hebben we maar liefst 44 ploegen ingeschreven! Bovendien mogen we daar dit jaar nog een U5, U6 en de gemengde damesploeg Ostan/Olvac bijtellen. 

Een overzicht van al deze ploegen kan je terugvinden in onderstaand overzicht. Daar kan je ook de toegewezen velden voor de thuiswedstrijden terugvinden. Wij kijken er alvast heel hard naar uit!

Gezien de snelle veranderingen in de regels, verwijzen we jullie graag door naar de website van Voetbal Vlaanderen met een overzicht van de geldende regelgeving.

 
Eindelijk terug nieuws over ... VOETBAL! De bond heeft niet stilgezeten en deelde met ons de voorlopige kalenderdata voor volgend seizoen. Lang leve PERSPECTIEF!
 
Ook deze zomer stellen we jullie graag zomervoetbalkampjes op Mariënborg voor, en maar liefst vier!
Er werd een heus programma opgesteld voor de jongens en meisjes van verschillende leeftijden om de voetbalskills tijdens de zomer nog wat bij te spijkeren of gewoon al spelend plezier te maken met de vrienden. 
 • Week 0: do 1 tem zat 3 juli - Football Fever - speicaal voor U8 en U9, een boeiende drie-daagse georganiseerd door onze eigen trainers - alle info bij Kristof Luyckx en Pieter De Ranter - link
 • Week 4: ma 26 tot vr 30 juli - JULI Voetbalstage met Quality Coaching (voor geboortejaar 2008 tem 2015) - link
 • Week 7:  ma16 tot vr 20 augustus - AUGUSTUS Voetbalstage met Quality Coaching (voor geboortejaar 2008 tem 2015) - link
 • Week 8: ma 23 tem do 26 augustus - 4-daagse Voetbal- en belevingskamp met ExtraTime (voor geboortejaar 2005 tem 2015) https://xtratime.be/xtra-olvac-zomer/
 
De kampjes van week 4, 7 en 8 zijn ook toegankelijk voor niet OLVAC leden.
Uiteraard worden de geldende COVID-regels toegepast en zal er ten gepaste tijde gecommuniceerd worden wat er desbetreffende week van kracht zal zijn en hoe dat vertaald wordt voor de kampjes op Mariënborgh.

Intussen wacht Sportaria, net zoals jullie, op meer nieuws betreffende een mogelijke herstart van de competities – zowel indoor als outdoor – en de heropening van de horeca. Bij de heropening zullen jullie met open armen, en coronaproof, ontvangen worden door Bart Vermeire. 
Hij neemt de functie van Liesje Leys over, die besloten heeft Sportaria te verlaten en andere uitdagingen op te zoeken. We wensen Liesje hierbij veel succes en bedanken haar voor haar enorme inzet sinds de opening van Sportaria.

Indien er vragen, opmerkingen,…zijn dan is Bart bereikbaar per e-mail sportaria@marienborgh.com.

 

Prachtig nieuws vanuit OLVC: een nieuwe vloer in de sporthal!
Dit betekent ook een nieuwe policy wat betreft schoeisel.

Online shoppen en terwijl Koninklijke OLVAC voetbal  steunen? Da’s kei gemakkelijk via Trooper!  

Meer nog! Je krijgt nu zelfs exclusieve Trooperkorting wanneer je via onze Trooperpagina shopt: spreek ons even aan om een pakketje vol exclusieve kortingen en deals van ons te krijgen of neem eens een kijkje op Trooperbonnen .
Gebruik ze én deel ze met iedereen die je kent! Zo kan je er mee voor zorgen dat we weer wat extra inkomsten krijgen en dat kunnen we écht wel gebruiken! 

Als (nieuw) lid ontvang je vanaf dit jaar de factuur online. Deze factuur moet je via de betalingsknop (op de uitnodigingsmail of op de factuur) te betalen.  

Hierbij een overzicht van de lidgelden voor 2021-2022.

 • Veldvoetbal bedraagt 250 euro. Indien je vóór 15 juni 2021 betaalt, betaal je slechts 195 euro.
 • Multimove (geboortejaar 2015 en 2016) bedraagt 150 euro
 • Nieuwe leden (1ste aansluiting bij Olvac in seizoen 2020- 2021) betalen naargelang hun geboortedatum:
  • Nieuwe spelers van 2017 betalen 150€ lidgeld en krijgen de optie tot het kopen van een starters kledij pakket.
  • Nieuwe spelers van 2016 betalen 180€ lidgeld en krijgen de optie tot het kopen van een starters kledij pakket.
  • Nieuwe spelers van 2015 t/m 2001 betalen 180€ lidgeld en zijn verplicht een starters kledij pakket aan te kopen.
  • Nieuwe spelers vanaf 2000 (senioren) betalen 180€ lidgeld en kunnen géén starters kledij pakket kopen.ps: we bieden ook de optie aan voor sociaal tarief indien je daarvoor in aanmerking komt; gelieve contact op te nemen dan via info@olvac.be
 • Voor zelfstandigen of eigenaren van een vennootschap bestaat tevens de mogelijkheid om lidgeld & sponsoring te combineren. Voor 350 euro (excl. 21% BTW) kunnen wij een factuur met vermelding “publiciteit OLVAC - ” opmaken aan uw vennootschap. Wij zetten het logo van uw bedrijf op onze website. Contacteer Peter Leunis (peter.leunis@olvac.be).

 

Hierbij informeren we jullie over het ambitieuze project ‘OLGREEN’, waar Olvac, de Ignatiaanse Scholen Antwerpen, VZW Mariënborgh en Sport Vlaanderen de handen in elkaar slaan om het sportcomplex Mariënborgh grondig te moderniseren. Met OLGREEN wordt er een nieuw hoofdstuk aangesneden voor het sportcentrum Mariënborgh en onze bruisende club waarmee de toekomst van onze club op Mariënborgh voor de volgende 20 jaar verzekerd is. Een geweldig project waar al vele vrijwilligers uit Olvac-liefde hun schouders reeds hebben ondergezet maar waarvoor we eveneens durven te rekenen op uw steun!

Als trainer, begeleider, speler maar ook ouder en supporter hebben wij allen de verantwoordelijkheid om toe te zien op de naleving van de kunstgrasregels. Door samen zorg te dragen voor onze pleinen, maakt dat we nog lang kunnen genieten van onze nieuwe kunstgrasvelden! 

De 10 kunstgrasregels

 1. Toegang tot de kunstgrasvelden kan alleen via de verharde toegangsweg, toegangspoort en “Den Allee Olvac”.
 2. Je mag enkel met propere voetbalschoenen op het kunstgrasveld. Vervuiling is rampzalig voor de levensduur van de mat.
 3. Schoenen met metalen noppen of schoeisel met vlakke zolen zijn niet toegestaan.
 4. Geen voedingswaren en zeker geen kauwgom op het veld.
 5. Geen glaswerk op of rond het veld.
 6. Rookwaren en/of open vuur horen niet op het veld.
 7. Enkel de spelers, hun teamleider, trainer en de scheidsrechter mogen op het veld. Het publiek blijft achter de veldafscheiding. Deze dient trouwens niet om op te zitten!
 8. Het slepen met doelen is niet toegestaan (dus optillen bij verplaatsen).
 9. Jeugddoelen moet je fixeren met de daarvoor bestemde contragewichten.
 10. Na gebruik zet je de jeugddoelen terug op de opstelplaatsen.

 

Onze Gouden sponsors:

Sportaria

Voetbal Vlaanderen

Onze Zilveren sponsors:

Jupiter    
     

Onze Bronzen sponsors:

Biobest  

 
 
 
 
 
 
   
 
Jako  
Productsponsors:
Manna    

                                         

                                          

                                          

                                          

                                           

                                           

Met dank aan:

Sponsors
Evenementen
Kon. Olvac Vzw

K. Olvac vzw - Doornstraat 65 - 2650 Edegem

© 2020, website powered by Twizzit.com