Log in

Koninklijke Olvac

Hierbij informeren we jullie over het ambitieuze project ‘OLGREEN’, waar Olvac, de Ignatiaanse Scholen Antwerpen, VZW Mariënborgh en Sport Vlaanderen de handen in elkaar slaan om het sportcomplex Mariënborgh grondig te moderniseren. Met OLGREEN wordt er een nieuw hoofdstuk aangesneden voor het sportcentrum Mariënborgh en onze bruisende club waarmee de toekomst van onze club op Mariënborgh voor de volgende 20 jaar verzekerd is. Een geweldig project waar al vele vrijwilligers uit Olvac-liefde hun schouders reeds hebben ondergezet maar waarvoor we eveneens durven te rekenen op uw steun!

Beste vrienden,

Op 6 oktober vierden we een feest. Een dag waar we jaren naar hadden uitgekeken; een dag die er kwam na veel en hard werk. Een dag om nooit te vergeten. Dank aan iedereen die heeft meegeholpen om te staan waar we staan!

En wat nu? In de eerste plaats gaan we natuurlijk maximaal gebruik maken van onze prachtige infrastructuur. Gedaan met trainingen last-minute annuleren & wedstrijden hals-over-kop verplaatsen, gewoon lekker voetballen, weer of geen weer! Daarnaast blijven we dezelfde weg bewandelen: bouwen aan een gezellige recreatieve club, toegankelijk voor iedereen, met democratisch lidgeld en gedragen door vrijwilligers. 

Om onze uitstaande leningen terug te betalen, kiezen we misschien niet voor de gemakkelijkste weg, wel voor de meest duurzame. We zetten sterk in op ons verenigingsleven, waarbij onze activiteiten hét allerbelangrijkste onderdeel vormen. Hierbij geven we graag een overzicht wat er in het najaar te beleven valt op Olvac:

 • Kwis 29 november - inschrijven kan je hier
 • Business Club 1957 : meer info hier
 • Spaghettidagen 24/11 – 25/11  & 30/11-1/12 : hier inschrijven

Kan u zich minder vinden in de gekozen strategie? Heeft u geen tijd om deel te nemen aan al deze evenementen? Begrip daarvoor. 

 • Giften: U kan een éénmalige gift doen aan de club op rekeningnummer: BE92 7330 0730 3423 via vermelding “Gift Olgreen”. Meer info vind je in deze brief (zie bijlage). Naast eeuwige dankbaarheid, zullen alle gulle schenkers in januari uitgenodigd worden op de première van de film “60 jaar Olvac”. More news soon! 
 • Sponsoring: Daarnaast verwelkomen wij nog steeds graag bedrijven. Er zijn nog paar mooie plaatsjes vrij rond veld 2 & veld 3; tevens ook mogelijkheid om à-la-tête-du-client te werken. Meer info op inschrijvingslink sponsorpakketten & sponsorleaflet

We kijken ernaar uit om – samen met jullie allen – te blijven verder werken aan hetgeen waar we al enkele jaren mee bezig zijn: de tofste & mooiste club van Antwerpen-Zuid! 

Dankbare groeten,

Het bestuur

Als trainer, begeleider, speler maar ook ouder en supporter hebben wij allen de verantwoordelijkheid om toe te zien op de naleving van de kunstgrasregels. Door samen zorg te dragen voor onze pleinen, maakt dat we nog lang kunnen genieten van onze nieuwe kunstgrasvelden! 

De 10 kunstgrasregels

 1. Toegang tot de kunstgrasvelden kan alleen via de verharde toegangsweg, toegangspoort en “Den Allee Olvac”.
 2. Je mag enkel met propere voetbalschoenen op het kunstgrasveld. Vervuiling is rampzalig voor de levensduur van de mat.
 3. Schoenen met metalen noppen of schoeisel met vlakke zolen zijn niet toegestaan.
 4. Geen voedingswaren en zeker geen kauwgom op het veld.
 5. Geen glaswerk op of rond het veld.
 6. Rookwaren en/of open vuur horen niet op het veld.
 7. Enkel de spelers, hun teamleider, trainer en de scheidsrechter mogen op het veld. Het publiek blijft achter de veldafscheiding. Deze dient trouwens niet om op te zitten!
 8. Het slepen met doelen is niet toegestaan (dus optillen bij verplaatsen).
 9. Jeugddoelen moet je fixeren met de daarvoor bestemde contragewichten.
 10. Na gebruik zet je de jeugddoelen terug op de opstelplaatsen.

Met dank aan:

Sponsors
Aanleg kunstgras

K. Olvac vzw - Doornstraat 65 - 2650 Edegem

© 2020, website powered by Twizzit.com