Log in

Koninklijke Olvac

Club 1957 nodigt haar leden uit voor een boekvoorstelling van "De Rest is Parking" van Joost Houtman en Bart De Clerck met Annick De Ridder! 'Lees meer' om alle details te weten te komen!

Inschrijven kan via http://www.olvac.be/?oid=870&pid=40297

OLVAC 1957 businessclub neemt u mee op een ontdekkingstocht in het Nieuwe Zuid. Speciaal voor onze Club1957 leden, een rondleiding door de Tim van Laere Gallery en het Nieuwe Zuid, gevolgd door een heerlijk diner in Plein Publiek!

'Lees meer' om alle details te weten te komen!

Na een welverdiend zomerreces, nemen we dan ook graag de draad terug op met Club 1957.  En trekken we voor onze derde activiteit op dinsdag 24 september vanaf 19u naar het Moderohuis voor een debat over "Operatie Propere Handen".  

Voor de tweede activiteit van Club 1957 trokken we op woensdag 15 mei naar Stadsbrouwerij De Koninck. De Stadsbrouwerij is sinds de renovatie meer dan ooit een bruisende locatie met rasechte smaakmakers die van de brouwerij hun uitvalsbasis hebben gemaakt. 
 
Exact 11 dagen voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen blikten we met Club 1957 vooruit naar 26 mei. Samen met 3 Antwerpse politieke smaakmakers uit verschillende politieke formaties die als kandidaat opkomen. Sihame El Kaouakibi (Open VLD) , Koen Metsu (N-VA) en Bart Staes gingen in debat met elkaar en met de leden van Club 1957. Over ondernemerschap, klimaat, veiligheid of inburgering. Moderator Dave Sinardet ging géén enkel thema uit de weg. 

Fier dat dat we op voor het lanceringsevent van Club 1957 (de Olvac Business Club) zo veel mooi volk bij elkaar kregen in de unieke setting van restaurant Kiebooms.

De naam van Club 1957 verwijst naar het oprichtingsjaar van Olvac.  Op het lanceringsevent mochten we historicus Herman Van Goethem verwelkomen. De rector van de Universiteit Antwerpen kwam over 1942 spreken, een ander legendarisch jaar en ook de titel van zijn nieuwe boek. Een dagboek waar allerlei bewoners uit Antwerpen vertellen over wat zij dagelijks beleven in tijden van razzia’s en deportaties. Je voelt de chaos en de onzekerheid van het jaar van de stilte.

Het boek kreeg terecht lovende commentaren in de vakpers en alle aanwezigen kregen het nadien mee naar huis. Voor zo'n veertigtal (oud-) spelers, ouders van spelers, ex-jezuïeten en sympathisanten was het een blij weerzien tijdens het diner, jazzconcert en tijdens de derde helft nadien. Smaakt naar meer!

De Olvac Businessclub 1957 werd op de Gala-avond op 9 februari officieel gelanceerd. Dankzij Club 1957 brengt Olvac een netwerk van ondernemers en professionals bij elkaar.  

Herman Van Goethem, historicus en rector van de Universiteit Antwerpen, beet de spits af en kwam op het lanceringsevent op 20 maart zijn nieuwe boek "1942. Het jaar van de stilte" voorstellen. 

 

 

Met dank aan:

Aanleg kunstgras

K. Olvac vzw - Doornstraat 65 - 2650 Edegem

© 2020, website powered by Twizzit.com