Log in

Koninklijke Olvac

Wie moet zich nog lid maken bij Voetbal Vlaanderen?

Alle nieuwe leden moeten (naast hun aanmelding bij OLVAC) zich bij Voetbal Vlaanderen inschrijven. 

Wat moet je doen alvorens je bij Voetbal Vlaanderen kunt aansluiten?

 • Bij OLVAC aanmelden aan de hand van het aanmeldingsformulier
 • Jouw lidgeld bij OLVAC betalen (aangezien wij een deel van het lidgeld naar Voetbal Vlaanderen moeten overmaken)

Wat moet u zeker bij de inschrijving meenemen?

 • Geldige elektronische identiteitskaart van de speler
 • Smartphone / GSM om de aansluiting elektronisch te kunnen bevestigen/ondertekenen.

Wanneer kan je langskomen?

 • Zaterdag 8 juni van 16:00 tot 20:00
 • Zaterdag 10 augustus van 10:00 tot 12:00
 • Zaterdag 17 augustus van 10:00 tot 12:00
 • Zaterdag 24 augustus van 10:00 tot 12:00

Waar meet je zijn om je bij Voetbal Vlaanderen aan te sluiten?

Secretariaat OLVAC – Sportcentrum Mariënborgh – Doornstraat 69, 2650 Edegem

Fantastisch nieuws van het materiaalteam. Met enige fierheid kunnen we jullie melden dat Olvac een overeenkomst heeft gesloten met teamwear specialist PATRICK – TEAM UNITED.

Zij worden onze nieuwe materiaal- en kledingleverancier voor de jeugdploegen voor de komende 3 seizoenen.

Waarom veranderen we?

 • Teamwear is niet langer de core business van onze huidige leverancier Nike. Dit leidde tot vertragingen en lange wachttijden bij jullie bestellingen. Een verandering van leverancier drong zich daardoor helaas op.
 • De nieuwe leverancier is bereid een aanzienlijke financiële bijdrage te leveren aan het Olgreen-project en de kunstgrasvelden. Bovendien brengen zij 3 sponsors mee naar de club, waarover later meer info.  

Wat houdt de samenwerking met Patrick in?

 • Olvac jeugdploegen spelen voortaan verplicht hun wedstrijden in shirt, broekje & kousen van Patrick.
 • Je kan voortaan je ganse outfit online bestellen. Alle bestellingen worden persoonlijk bij jou thuis of op de club afgeleverd!

Wat doe ik met mijn bestaande Nike outfits?  

Vanaf volgend seizoen kan je geen wedstrijden meer spelen met Nike shirts & Pirazzo broekjes/kousen. Deze kunnen uiteraard nog steeds gebruikt worden tijdens trainingen & onze voetbalkampen.

Wat verwachten we van onze jeugdspelers?

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe outfits klaar zijn tegen het nieuwe seizoen, moeten we voor eind juni alle bestellingen doorgeven. Voor 21 juni dien je je bestelling te plaatsen en kan je van de uitzonderlijke promoprijs van € 40,50 genieten voor een gepersonaliseerd shirt, witte short en kousen. Na juni wordt de aankoop duurder en zal een volledig pakket € 70,00 kosten (=standaard prijs).

Hoe weet ik welke maat ik heb?

Nieuwe leverancier betekent ook andere maten. Dus wil je zeker zijn van je maat, kom dan op zaterdag 8 juni naar een pasmoment op Mariënborgh tussen 17 en 20 uur. Kan u toch niet op het pasmoment geraken, geen paniek! Tot 21 juni kan je ook online je bestelling doorgeven via het bestelformulier. Hierbij alvast de maattabel.

  

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen doe je uiterlijk 21 juni via dit formulier

Opgelet wat betreft de rugnummers: nummering moet uniek zijn - gelieve dit af te stemmen met uw ploegverantwoordelijke – het materiaalteam houdt zich het recht voor dit nummer te wijzigen bij dubbele aanvraag binnen zelfde leeftijdscategorie.

Voor alle vragen of verdere info kan je terecht bij het materiaalteam: gwen.verbeeck@olvac.be of sophie.wauters@olvac.be

Bedankt alvast om tijdig je bestelling door te geven, zodat elke ploeg in september start met de nieuwe prachtige outfit!

Wat betekent dit voor de senioren?

Voor wat betreft onze seniorenwerking zijn we verheugd een samenwerking met JAKO te kunnen uitwerken. Meer info volgt dra.

 

Onlangs kreeg elk lid een persoonlijke uitnodiging via email om zijn lidgeld te betalen.

Bestaande leden krijgen een fikse korting van 55 euro (195 euro ipv 250 euro) indien vóór 1 mei wordt betaald.

Heb je de factuur niet ontvangen?  Zo vind je de factuur terug:

Ga dan naar de account van de speler in Twizzit om de factuur te bekijken en online te betalen. 

Inloggen in Twizzit> selecteer "account instellingen" > selecteer tab "facturatie" > selecteer "factuurnummer" > download de factuur > scroll helemaal onderaan de factuur > gebruik de betalingslink om online te betalen

Een gedetailleerde handleiding vind je door hieronder op “lees meer” te drukken.

ATV: "Een nieuwe rubriek in onze Score vanaf vandaag: 'Goal' heet die. Acht weken lang brengen wij een bezoek aan voetbalclubs, op zoek naar bijzondere verhalen over hun jeugdwerking. En als beloning voor een goed verhaal, krijgen de clubs dan twee splinternieuwe doelen om mee te trainen. De club die de spits mag afbijten is Olvac uit Edegem. Die zet sinds kort zwaar in op meisjesvoetbal, en met succes. Maar met de voetbalvelden gaat het minder, die zijn afgekeurd. Al is Olvac vastbesloten dat op te lossen. En wel dankzij: potten choco."

Vakanties voor deze zomer en volgend jaar aan het inplannen? De eerste speeldag vindt al plaats op zaterdag 31 augustus 2019 en de laatste in het weekend van 25 april 2020. De volledige kalender vind je online.

Heb jij zin om kinderen de passie voor voetbal bij te brengen en samen te bouwen aan een échte ploeg? Je hoeft geen specifiek diploma te hebben, de verschillende jeugd- en meisjescoördinatoren ondersteunen je graag. Deze oproep geldt ook voor jeugdspelers vanaf geboortejaar 2005 of ouder.

Interesse contacteer tim.kennes@olvac.be of erik.van.olmen@olvac.be

Alles wat je wil weten over Project Olgreen

  July 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Kon. Olvac Vzw

Evenementen

K. Olvac vzw - Doornstraat 65 - 2650 Edegem

© 2019, website powered by Twizzit.com